< Wróć do aktualności

Nowy rekord świata odległości transmisji LoRaWAN!

Duży zasięg i minimalne zużycie mocy – tylko w technologii LoRaWAN!

Od momentu pojawienia się na rynku technologii LoRaWAN zachwyceni jej parametrami użytkownicy nie ustają w próbach
testowania jej możliwości i bicia kolejnych rekordów.

  • Pierwszy z rekordów wyniósł 212 km.
  • Kolejnym razem udało się uzyskać aż 354 km.
  • Ostatni z rekordów zanotowany w roku 2017 – 702 km – właśnie został pobity.

Aktualny wynik wynosi 766 km
(z miejscowości Ariza w Hiszpanii do Grenoble we Francji).

Technologia LoRaWAN nie przestaje nas zadziwiać!

 

Po więcej informacji na temat rozwiązań opartych o technologię LoRaWAN zapraszamy na nasze strony:

https://www.sabur.com.pl/kategoria-produktu/lacznosc-bezprzewodowa/lorawan/

https://www.sabur.com.pl/kategoria-produktu/lacznosc-bezprzewodowa/radiomodemy-ism/

 

Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.